Vi erbjuder olika betalmetoder som vi hoppas ska passa.

Priser

Priserna du ser i butiken är alltid inklusive moms men exklusive fraktkostnad. Vi står för frakten om värdet på din beställning överstiger 349 kr.

Betala med kort

Använder du Visa eller Mastercard dras beloppet direkt från kontot efter att vi kontrollerat att kortet är giltigt och att summan finns tillgänglig. Välj det kreditkort du vill betala med som betalningsmetod i kassan.

Klarna faktura

Genom att välja Klarna faktura som betalningsalternativ kan du betala 14 dagar efter fakturadatum. Klarna AB förbehåller sig rätten att genomföra en kreditkontroll innan fakturaköp beviljas.

Delbetalning

Du kan betala ett köp hos oss med delbetalning på 3–12 månader helt räntefritt. Klarna tar ut en uppläggningsavgift på 95 kronor vid tre månaders delbetalning. Vid 6 månader delbetalning är avgiften 295 kronor och vid 12 månaders delbetalning är uppläggningsavgiften 395 kronor. En kreditprövning görs automatiskt och du får besked direkt om du beviljats köp på delbetalning. Om köpet inte godkänns kan du välja ett annat betalningsalternativ i butiken.

Betala med Swish

Väljer du Swish som betalningsmetod innan du slutför köpet öppnar du som vanligt swishappen i din telefon och godkänner köpet med hjälp av mobilt bankID.

Säkra betalningar

Oavsett vilken av de tillgängliga betalningsmetoderna du väljer är all information krypterad. Ingen information lagras efter det att betalningen har genomförts.