Tidigare var det i första hand ett antal stora kedjor som sålde partytillbehör och dekorationer. Utbudet var enligt oss likriktat och ganska tråkigt. I andra länder har man länge haft mycket mer tradition kring det här med att göra fester roligare och mer personliga. Vi såg helt enkelt en bra affärsmöjlighet och såg fram emot att få sprida glädje i form av bättre fester. I början satsade vi mest på partytillbehör & dekorationer för svenska högtider men nu är det snarare det faktum att vi har festtillbehör för alla tillfällen som gör oss speciella.

Marknaden var större än vi vågat hoppas

Från början jobbade vi även med catering men vi märkte att det finns gott om entreprenörer som gör ett bra jobb i den branschen samtidigt som behovet av partytillbehör var större än vi förutsett. Sedan 2014 är vi helt inriktade på att sälja allt det där som gör festen roligare och enklare att arrangera och mer minnesvärd för gästerna. Vi tar in produkter från de stora leverantörerna i branschen men också mindre företag. Något vi kommer att satsa mer på i framtiden är personliga tryck och dekorationer.

Unika tillbehör och dekorationer

Utvecklingen i Sverige går mot mer avancerade fester och kalas. Om du börjat planera en speciell tillställning kan du gärna kontakta oss i ett tidigt skede. Ofta kan vi hjälpa dig att hitta partytillbehör & dekorationer som är unika och gjorda speciellt för din fest.